Co-creatieve workshops

 

Om je vergadering effectiever te te laten verlopen, werken we visueel. We begeleiden groepen naar een gezamenlijk doel door te luisteren en te tekenen. We laten de groepen praten. We stellen gerichte vragen. Ondertussen tekenen we de essentie uit op grote whiteboards of flipcharts, Terwijl de deelnemers praten, kijken en nadenken, komen ze tot nieuwe inzichten. Ze bouwen samen aan een verhaal of een oplossing voor de problemen waarmee ze kampen. Op het einde van de sessie is er duidelijkheid en consensus over het doel en stappen om er te geraken.

We hebben workshops begeleid over de hele wereld, van Silicon Valley tot in het Midden-Oosten. We hebben gewerkt in alle sectoren, met verschillende culturen. Het visualiseren maakt dingen duidelijk en dwingt je tot de essentie te komen. Als je het samen doet bevordert het de samenwerking tussen de verschillende deelnemers. Het resultaat is een sterker plan en een breder draagvlak. 

I don’t think we would have gotten so far without the visual facilitator. The unconventional approach - first time I participated in a visually facilitated workshop - created an atmosphere in which people could share ideas and opinions in an open and mutually understood way. The visual facilitation kept the focus, allowed us to explain and understand things in a more efficient manner. I recommend this to anyone who needs results quickly and efficiently.
— MAARTEN DE CUYPERE, AGFA, PURCHASING MANAGER